School Timetable

From September 2016 the timetable for the school day will be as below:

 

 

Length

Start

End

School starts

-

08:45

-

Assembly/Tutor

20 mins

08:45

09:05

Period 1

1 hour

09:05

10:05

Period 2

1 hour

10:05

11:05

Break

20 mins

11:05

11:25

Period 3

1 hour

11:25

12:25

Period 4

1 hour

12:25

13:25

Lunch

1 hour

13:25

14:25

P5

1 hour

14:25

15:25

School finishes

-

15:25